نقد و بررسی OnePlus 12R
گوشی OnePlus 12R در سال ۲۰۲۴ وارد بازار شده است. این اولین گوشی هوشمند ۵۰۰ دلاری است که اخیرا با سامسونگ گلکسی A54 و Google Pixel 7A رقابت جدی دارد.
هر یک از این دستگاههای موبایل پاسخهای متفاوتی به خواسته های مصرف کنندگان خواهند داد:
چه چیزی در یک تلفن ضروری است؟ وقتی نمی توانید همه چیز را داشته باشید چه چیزی را نگه می دارید؟ شاید نتوانید بدون شارژ بیسیم زندگی کنید، یا میخواهید مقاومت کامل در برابر آب و صفحهنمایش بزرگ داشته باشید، یا میخواهید یک پردازنده سطح بالا داشته باشید تا گوشی برای مدت طولانیتری با گوشی همراه سرعت را احساس کنید. حدس بزن چی شده؟ اکنون انتخاب هایی دارید! شما می توانید با گزینه های بیشتر روی میز، انتخاب بهتری داشته باشید.
بررسی صفحه نمایش OnePlus 12R
قبل از بررسی گوشی OnePlus 12R باید بگوییم همه چیز در صفحه نمایش و پردازنده خلاصه خواهد شد. همه چیز با صفحه نمایش شروع می شود. گوشی OnePlus 12R با صفحه نمایش ۶٫۷۸ اینچی، بزرگتر از صفحه نمایش ۶٫۱ اینچی Pixel 7A و ۶٫۴ اینچی Galaxy A54 عرضه شده است. رزولوشن کمی بالاتر از ۱۰۸۰p است که به نظر میرسد پیکسلهای کافی برای پوشش چنین صفحهنمایش عظیمی خوب است.
حداکثر نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز را ارائه می دهد و از فناوری به نام اکسید پلی کریستالی با دمای پایین یا LTPO برای پایین آوردن شیب تا ۱ هرتز استفاده می کند. سایر صفحههای نمایش با نرخ تازهسازی بالا در تلفنهای ارزان قیمت بین چند تنظیمات مانند ۶۰ و ۹۰ هرتز تغییر میکنند.
پنلهای LTPO در میان گوشیهای پرچمدار بسیار رایجتر هستند و نرخ تازهسازی واقعاً متغیری را ارائه میکنند که باعث صرفهجویی در مصرف باتری میشود که گوشی OnePlus 12R این قابلیت را در ال سی دی دارد.
حداکثر روشنایی OnePlus 12R در صفحه نمایش ۴۵۰۰ نیت است که کاملاً چشم نواز به نظر می رسد زیرا بیشتر صفحه نمایش های تلفن میان رده بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نیت هستند. و در نور مستقیم خورشید روشن دیده میشود و به سختی می توانید با آنها کار کنید. در هر صورت، استفاده راحت صفحه نمایش برای استفاده در فضای باز در شرایط آفتابی کافی است، که در یک گوشی میان رده مانند OnePlus 12R نادر است. در برخی تست ها سوسو زدن ال سی دی را مشاهده شده است که ممکن است نزم افزاری باشد.
بررسی پردازنده OnePlus 12R و مشخصات
گوشی OnePlus 12R با چیپست پرچمدار سال گذشته عرضه شده است: اسنپدراگون ۸ نسل ۲، همراه با ۸ یا ۱۶ گیگابایت رم. ۸ Gen 2 یک واحد مطلق است که تقریباً هر یک از پرچمداران اندرویدی ۱۰۰۰ دلاری سال گذشته را تأمین می کرد و شما مشکلی در انجام کارهای روزانه و حتی چند عکس در حالت پرتره با شاتر سریع نخواهید داشت. استفاده از تراشه سال گذشته یک حرکت هوشمندانه است، مانند خرید یک کت گرانقیمت در یک فروش آخر فصل که شرکت OnePlus در این قسمت خوب عمل کرده است.
طراحی و نرم افزار در گوشی وان پلاس ۱۲R
گوشی OnePlus 12R یک قاب آلومینیومی محکم دارد که باز هم در گوشی های ۵۰۰ دلاری این روزها نایاب است. پنل پشتی شیشهای است و پنل جلویی گوریلا گلس Victus 2 است که همگی بسیار زیبا و با کیفیت هستند.
مقاومت در برابر آب گوشی OnePlus 12R
شاید در این روزها در هنگام خرید گوشی موبایل مقاومت در برابر آب خیلی مهم باشد و باید بگوییم که گوشی OnePlus 12R دارای استاندارد IP64 هست که کمی در مقابل نفوذ آب می تواند ضعیف عمل کند.
Pixel 7A و Galaxy A54 هر دو دارای رتبهبندی IP67 هستند، به این معنی که به گونهای ساخته شدهاند که در برابر غوطهور شدن کوتاه در آب مانند فرو رفتن کوتاه در یک حوضچه یا (خدای ناکرده) کاسه توالت مقاومت کنند. گوشی OnePlus 12R کامل به نظر می رسد و بخشی از یک تلفن رده بالا را احساس می کنید، اما در شرایط ناگوار، ممکن است به خوبی یکی از آنها نباشد.
در بررسی گوشی OnePlus 12R صفحه نمایش گوشی آن با حاشیه خمیده است و کمی گوشی را لغزنده می کند. اگر علاقه ای به گوشی های با صفحه نمایش خمیده ندارید این گوشی برای شما مناسب نیست.
باید این را بگوییم که OnePlus 12R از شارژ وایرلس پشتیبانی نمیکند اما از شارژر ۸۰ وات می توانید استفاده کنید. شارژر بیسیم در گوشی های ۵۰۰ دلاری زیاد رایج نیست و هزینه تولید را بالا می برد.
گوشی OnePlus 12R با سیستم عامل اندروید ۱۴ و OxygenOS به بازار عرضه شده است. وان پلاس ۳ سال آپدیت نرم افزاری برای OnePlus 12R و ۴ سال آپدیت امنیتی در نظر گرفته است.
کیفیت دوربین و تصویر OnePlus 12R
دوربین گوشی OnePlus 12R تصاویر بسیار زیبایی ایجاد می کند. حالت عکاسی استاندارد ۱x دوربین اصلی تثبیت شده ۵۰ مگاپیکسلی، تصاویری زیبا و دقیق با رنگهای غنی تولید میکند. با توجه به اینکه فقط زوم دیجیتال است. در حالت ۲X هم تصاویر قابل قبول است.
در حالت محیط کم نور عکس هایی که گرفته شده است قابل قبول است و وضوح قابل قبولی دارند. در زوم ۵ ایکس عکس ها حالت طبیعی را ندارند اما به صورت دیجیتالی کیفیت کمی بهتر می شود.
یک دوربین ماکرو دو مگاپیکسلی بی معنی روی این گوشی وجود دارد، انگار وان پلاس فقط برای تکمیل تعداد لنرهای روی برآمدگی دوربین عقب فقط محیط را پر کرده است. ضبط ویدئو برای کلیپ های معمولی خوب است اما در حالت ۴K چندان قابل قبول نیست.
در بررسی گوشی OnePlus 12R یک رقیب بسیار خوب در میان گوشی های میان رده است. فاقد برخی از ویژگیهایی است که میتوانید در همتایان خود بیابید، مانند شارژ بیسیم و درجه مقاومت در برابر آب قویتر، که این گوشی ضعیف عمل کرده است.
برای شروع، صفحه نمایش دیگری به این بزرگی و زیبایی را در گوشی ۵۰۰ دلاری که در بازار فروخته می شود، پیدا نخواهید کرد. کیفیت ساخت کلی در بهترین حالت است، حتی اگر لبه های منحنی مورد علاقه هر شخصی نباشند. انتخاب چیپست پرچمدار نسل قبلی کوالکام نیز یک حرکت هوشمندانه است. شاید چشمانداز بلندمدت آن را بهتر از تراشههای Tensor و Exynos در رقابت باشد.
Pixel 7A احتمالا هنوز هم انتخاب بهتری برای کیفیت عکس است، اگرچه از اینکه چقدر نسبت به گوشی OnePlus 12R برتری دارد تحت تأثیر قرار خواهید گرفت. گوشی OnePlus 12R واقعاً در برخی شرایط بهتر از Pixel عمل می کند، مانند تنظیمات زوم ۲ برابر، اما در نهایت، پیکسل ۷A تجربه دوربین ثابت تری را ارائه می دهد. از سوی دیگر، اگر به دنبال صفحه نمایش بزرگتر و مقاومت بهتر در برابر آب هستید، گلکسی A54 ارزش آن را دارد که به آن توجه کنید، هرچند که شارژ بی سیم را نیز از دست می دهد و برخی از ظرافت های ۱۲R را با قاب کامپوزیت خود ندارد. ۱۲R انتخاب مناسبی برای همه نخواهد بود.