مشکل آپدیت نشدن آیفون و آیپد

مشکل آپدیت نشدن آیفون

من همیشه مطمئن می‌شوم که آیفونم آپدیت و بروز باشد، زیرا می‌دانم این به‌روزرسانی‌ها چقدر برای امنیت و ویژگی‌های جدید مهم هستند. اما همکارم اخیراً با مشکل آپدیت نشدن آیفون مواجه شد، آیفون او هر چه تلاش کرد به‌روزرسانی نمی شد. اگر شما هم با همان مشکل آپدیت نشدن آیفون روبرو هستید، بیایید با هم آن را بفهمیم. در این راهنما، دلایل رایجی که ممکن است آیفون به‌روزرسانی نشود و اقداماتی که برای رفع آن انجام دادیم را به اشتراک می‌گذاریم.

چرا آیفون من آپدیت نمی شود؟

اگر می‌پرسید «چرا آیفون من آپدیت نمی‌شود؟» در اینجا یک پاسخ سریع است یکی از رایج ترین دلایل آپدیت نشدن آیفون شما این است که وای فای شما متصل نیست یا اتصال ضعیف است. اگر فضای ذخیره‌سازی کافی نداشته باشید، آپدیت آیفون شما دانلود نمی‌شود. یا شاید زمان خرید یک آیفون جدید فرا رسیده باشد زیرا مدل گوشی شما واجد شرایط آپدیت شدن است.

بسته به علت، راه حل های مختلفی وجود دارد. بیایید نگاهی به این گزینه ها بیندازیم تا مشکل آپدیت نشدن آیفون و آیپد را حل کنیم و در نهایت به آخرین ویژگی ها دسترسی پیدا کنیم.

چگونه مشکل آپدیت نشدن آیفون را برطرف کنیم؟

برای مشکل بروزرسانی آیفون ما راهکارهایی که در زیر آمده را توصیه می‌کنیم، پیشنهاد می‌دهیم آنها را انجام دهید تا شاید مشکل آپدیت نشدن آیفون و آیپد شما برطرف شود.

راه حل ۱: بررسی کنید که آیا مدل آیفون شما از آپدیت جدید پشتیبانی می کند یا خیر!

برخی از آیفون‌های قدیمی‌تر ممکن است نتوانند آخرین به‌روزرسانی‌های iOS را اجرا کنند. به عنوان مثال، اگر می بینید که آیفون شما به iOS 17 آپدیت نمی شود، قبل از نصب باید مطمئن شوید که دستگاه شما با آپدیت اخیر سازگار است. اگر نسخه جدیدی از iOS را روی دستگاهی دانلود کنید که با آن کار نمی کند، ممکن است آیفون شما کند شود و برنامه ها از کار بیفتند. بنابراین به صفحه پشتیبانی اپل مراجعه کنید تا ببینید آیا دستگاه شما واجد شرایط است یا خیر.

اگر مطمئن نیستید که چه مدل آیفونی دارید، این مراحل را دنبال کنید:

  • در آیفون خود به Settings > General > About بروید.
  • از آنجا، نام مدل آیفون و نسخه نرم افزار خود را خواهید دید.
چرا آیفون من به‌روزرسانی نمی شود

راه حل ۲: گوشی خود را شارژ کنید

اغلب، کسانی که با مشکل آپدیت نشدن آیفون و آیپد روبرو هستند، نمی‌دانند که باید درصد شارژ باتری گوشی، حداقل ۵۰ درصد باشد تا روند دانلود به‌روزرسانی را آغاز کنند.

به خاطر داشته باشید که ممکن است اعلانی مبنی بر در دسترس بودن آپدیت آیفون دریافت کنید و می‌توانید انتخاب کنید که به‌طور خودکار آن را بپذیرید. در شب، هنگامی که تلفن شما شارژ دارد و به اینترنت متصل می شود، به طور خودکار بروزرسانی می شود.

راه حل ۳: آیفون خود را ریستارت کنید

ممکن است این عجیب به نظر برسد، اما گاهی اوقات می توان با راه اندازی مجدد آیفون، مشکلات آپدیت نشدن آیفون را برطرف کرد. دکمه پاور آیفون خود را نگه دارید تا نوار لغزنده “slide to power off” ظاهر شود. اگر آیفون شما دکمه هوم ندارد، دکمه کناری و یکی از دکمه‌های تنظیم صدا را همزمان نگه دارید.

برای خاموش کردن آیفون خود، نماد قرمز و سفید پاور را از چپ به راست بکشید. ۳۰ تا ۶۰ ثانیه صبر کنید تا آیفون شما به طور کامل خاموش شود. سپس دکمه پاور یا دکمه کناری را فشار داده و نگه دارید تا لوگوی اپل روی صفحه ظاهر شود. کمی بعد، آیفون شما دوباره راه اندازی می شود.

نکته مهم در آپدیت نشدن آیفون و آیپد

شما باید حدود ۶-۸ گیگابایت فضای خالی برای به‌روزرسانی داشته باشید. برای برخی از نسخه های iOS، حتی ۱۰ و بیشتر است. به Settings > General > iPhone Storage بروید تا ببینید چقدر فضای آیفون شما باقی مانده است.

اگر می‌خواهید فضا آزاد کنید، برنامه Photos محل خوبی برای شروع است. احتمالاً چیزهایی دارید که فضایی را اشغال می‌کنند که به آن‌ها نیاز ندارید، مانند عکس‌های تکراری، اسکرین‌شات‌های قدیمی یا عکس‌های دیگر. برنامه ای مانند CleanMy®Phone مرتب کردن آنها را آسان و سریع می کند.

مرحله دیگر این است که قبل از آپدیت آیفون خود از آن نسخه پشتیبان تهیه کنید. اگر در حین آپدیت آیفون مشکلی پیش آمد، می توانید به عقب برگردید. امکان پشتیبان گیری از آیفون خود با کمک iCloud یا یک برنامه مک مانند AnyTrans یا آیتونز در ویندوز وجود دارد. AnyTrans علاوه بر تهیه نسخه پشتیبان کامل در هر بار، امکان تهیه نسخه پشتیبان افزایشی را نیز می دهد. این باعث صرفه جویی در زمان و فضای دیسک می شود زیرا فقط از داده هایی که از آخرین نسخه تغییر کرده یا اضافه شده اند نسخه پشتیبان جدیدی تهیه می کند.

راه حل ۴: مطمئن شوید که آیفون شما می تواند به وایفای متصل شود

برای دریافت به‌روزرسانی‌های جدید iOS، آیفون یا آیپد شما باید به اینترنت متصل باشد. از آنجایی که برخی آپدیت بسیار بزرگ هستند، پیشنهاد می‌کنم به‌جای اینترنت همراه، به‌روزرسانی‌ها را از طریق وایفای دانلود کنید. این سریعتر خواهد بود و از اینترنت همراه شما استفاده نمی کند. قبل از شروع دانلود به‌روزرسانی، مطمئن شوید که تلفن شما با قوی‌ترین سیگنال به شبکه وایفای متصل است.

راه حل ۵: مطمئن شوید که می توانید به سرورهای اپل متصل شوید

اگر هنوز نمی توانید بفهمید که چرا با مشکل آپدیت نشدن آیفون یا آیپد روبرو هستید، ممکن است مشکلی در سرورهای اپل وجود داشته باشد. آیفون شما باید یک پیام خطای عددی یا متنی به شما بدهد. برای معنی خطا و راه حل آن، وب سایت اپل را بررسی کنید. این دقیقاً همان چیزی بود که به ما کمک کرد تا آیفون خود را آپدیت کنیم.

چگونه آیفون خود را از طریق مک آپدیت کنم

ممکن است تعجب کنید، «چگونه آیفون خود را با استفاده از مک آپدیت کنیم؟ آیا ممکن است؟» بله، می‌توانید نرم‌افزار iOS را در آیفون، آیپد خود در مک خود به‌روزرسانی کنید. نحوه انجام آن به این صورت است:

  • دستگاه خود را به مک خود وصل کنید.
  • می توانید آن را با یک کابل USB، یک کابل USB-C یا وایفای وصل کنید.
  • دستگاه را در نوار کناری Finder در مک خود انتخاب کنید.
  • سپس بر روی گزینه Check for Update کلیک کنید.
  • برای نصب به‌روزرسانی موجود، روی Update کلیک کنید.
چگونه آیفون خود را از طریق مک آپدیت کنم

آپدیت آیفون با آیتونز در ویندوز

قبل از آپدیت کردن آیفون یا آیپد بهتر است از گوشی خود بکاپ پشتیبان تهیه کنید.

  • آیتونز را در ویندوز خود خود باز کنید.
  • آیفون یا آیپد را به کامپیوتر وصل کنید.
  • روی دکمه دستگاه در نوار ابزار آیتونز کلیک کنید.
  • در تب Summary، روی Check for Update کلیک کنید.
  • روی Download and Update کلیک کنید. با دنبال کردن دستورالعمل های روی صفحه ادامه دهید.
  • در صورت درخواست، رمز عبور خود را وارد کنید.
آپدیت آیفون با آیتونز در ویندوز

در صورتی که هنوز با مشکل آپدیت نشدن آیفون یا آیپد مواجه هستید ممکن است مشکل از روتر وایفای یا آیسی وایفای خود آیفون شما باشد که اگر مشکل از آیسی وایفای آیفون باشد می‌توانید گوشی خود را به موبایل فیکس کمپانی بیاورید تا اگر ایراد سخت‌افزاری داشته باشد آن را به صورت کامل تعمیر کنیم. تعمیرات آیفون در مجموعه ما یک تا ۶ ماه گارانتی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان